ναι? μπορώ να μιλήσω στην μπλογκόσφαιρα παρακαλώ?

Σας ομιλεί ο αυτόματος τηλεφωνητής της μπλογκόσφαιρας. Αυτή τη στιγμή απουσιάζουμε. Οι περισσότεροι έχουμε φύγει διακοπές σε νησιά ή στα πατρικά μας στο χωριό κι όσοι έχουμε μείνει πίσω βάφουμε τα νύχια μας ή διαβάζουμε εφημερίδα σε γνωστά στέκια προσποιούμενοι τους πολύ cool τύπους.

Επειδή ξέρουμε (και καλά) να ξεχωρίζουμε τα της ψηφιακής ζωής με την πραγματική και μάλιστα την δική μας, δεν έχουμε σκοπό να χαλάσουμε τις μέρες του καλοκαιριού με τις συνηθισμένες μας οικολογικές και άλλες ανησυχίες. Γι’ αυτό, όσοι επιθυμείτε επαναστάσεις, διαμαρτυρίες για τις φωτιές και συγκεντρώσεις, καταιγισμό δημοσιεύσεων και link προς άλλες σελίδες, αφήστε παρακαλούμε μήνυμα και πάρτε σειρά προτεραιότητας για μετά το Σεπτέμβριο, να ‘χει δροσίσει κιόλας..

Αν μας ρωτήσουν, θα πούμε ότι έχουμε απογοητευθεί βαθύτατα από τις κυβερνήσεις και την ανοργανωσιά του κρατικού μηχανισμού, ότι το πήραμε απόφαση πως η Ελλάδα θα καεί ολόκληρη και μετά θα ανασηκώσουμε τους ώμους και θα φύγουμε κουνώντας το κεφάλι. Φυσικά, αν βρεθούμε κάτω από κάνα πλατάνι (απ’ αυτά που έχουν μείνει φυσικά) θα υπερθεματίσουμε με ζέση για τα κακώς κείμενα και θα ορκιστούμε πως επιστρέφοντας θα δείξουμε την δύναμη μας σαν bloggers.

Αν παίξει καμμιά πορεία διαμαρτυρίας κάπου κοντά στο κέντρο και έχει και δροσούλα μπορεί και να πάμε. Αλλά σιγά μη σηκωθούμε τρεις – τέσσερις χιλιάδες (πόσοι μαζευτήκανε στο Σύνταγμα τελευταία φορά) και πάρουμε τραίνα και λεωφορεία, αυτοκίνητα και μηχανάκια, να στηθούμε κάτω απ’ τον ήλιο στους πρόποδες των βουνών που καίγονται ανά την Ελλάδα. Εξάλλου κάτι παππούδες και γιαγιάδες που κάηκαν, τα είχανε φάει τα ψωμιά τους. Και κάτι αιγοπρόβατα που γίναν κάρβουνο, δεν έχουν την ίδια αξία με τα ελαφάκια της Πάρνηθας, άσε που τσάμπα πήγανε γιατί ήταν ακούρευτα και η μπριζόλα με το μαλλί επάνω δεν τρώγεται γενικώς.

Οπως καταλάβατε, λάθος αριθμό καλέσατε.

Μπιιιιπ

Advertisements

~ από isisveiled στο Ιουλίου 26, 2007.

17 Σχόλια to “ναι? μπορώ να μιλήσω στην μπλογκόσφαιρα παρακαλώ?”

 1. Αγαπητή Ίσις έχεις απόλυτο δίκιο, απλώς αυτό ισχύει γενικότερα για την πολιτικοποίηση στην Ελλάδα, το καλοκαίρι κάνει διακοπές. (Θυμάμαι ακόμα ένα συνδικαλιστή της σχολής μου να ωρύεται για το νόμο Αρσένη «Μα να είμαστε στην παραλία να παίζουμε ρακέτες και να ψηφιστεί αυτός ο νόμος;» Μα για αυτό ακριβώς φίλε μου, για αυτό ακριβώς)

  [Δεν έπαψα να διαβάζω ειδικά εσένα, μπαίνω αυτό το διάστημα ελάχιστα στο ίντερνετ για τους γνωστούς λόγους. Τα φιλιά μου από Αθήνα, επιτέλους.]

 2. Kαταλαβαίνεις τώρα Αμμε μου γιατί έλεγα αυτά που έλεγα στα της πυρκαγιάς της Πάρνηθας? Και σωστά λες ότι δεν αφορά μόνο τις φωτιές, αλλά και οτιδήποτε θεωρεί η μπλογκόσφαιρα ότι την αφορά και αντιδρά ομαδικά… Καταλαβαίνεις τώρα γιατί προτιμώ να το παίζω αδιάφορη στις κινητοποιήσεις και τις μαζικές υστερίες? Απλά γνωρίζω το εφήμερο και υποκριτικό του πράγματος…

  φιλιά 🙂

 3. Έχεις δίκιο.
  Και είναι εξωφρενικό να κάνουμε 600 ποστς για τα ελάφια και για τους ανθρώπους να μη μάς καίγεται καρφί.

 4. Εγώ πάλι, θα διαφοροποιηθώ και θα κατηγορήσω για όλα εσάς, Ίσιδα και την έμφυτο ξινίλα που σας διακατέχει. Αφού γνωρίζετε πολύ καλά πως θα υπάρξει άμεση κινητοποίησις απάντων των μπλόγκερς, ανάληψις δράσεως υπ’ αυτών, διαδικτυακές διαμαρτυρίες, απολύτως αγαθαί, απέχουσες παρασάγγας από οιοδήποτε ίδιον όφελος, τόσο αναγνωσιμότητος της ιστοσελίδας τους όσο και πολιτικών τε λοιπών κινήτρων. Ο δικός μου ο ρόλος εις όλον αυτό το διαδικτυακόν μάλε – βράσε, ας μου επιτραπεί να είναι ο ταπεινότερος. Το μόνο που θέλω είναι να ξεσκατίσω τη φοράδα που χέστηκε στο αλώνι.
  Ο ελάχιστος των bloggers
  gayprofusion

 5. Kyvernoaktivismos, my ass…

 6. Χι Χι. Αν πας και λίγο πίσω, πριν τα μπλογκς, στις διαδηλώσεις για τη Γιουγκοσλαβία, κάτι τέτοιο δεν έπαιζε; «Φονιάδες των λαών αμερικάνοι» με επαναστατικά Nike και μετά για μάσα στα McShit…

 7. Πάλι υβρίζεις Κακοτάτη; Τι σου φταίνε βρε τα βλογόπαιδα; Θα πέσει κανένα πλακάτ διαμαρτυρίας να σε πλακώσει, μ αυτά που γράφεις! Επίσης αν τα πλακάτ τα γυρίσεις ανάποδα γίνονται ωραιότατες ψάθες για την παραλία- προτείνω την ανάποδη πλευρά γιατί απ’ την καλή κινδυνεύεις να σου αποτυπωθεί στην πλάτη το σύνθημα.

 8. @ Lucyluce

  το εξωφρενικό είναι να κάνουμε 600 πόστ πάνω στην τούρλα του σαββάτου, επειδή κάηκε η αυλή μας (βλ. Πάρνηθα) και μετά να καίγεται όλη η Ελλάδα και να σφυρίζουμε αδιάφορα..

  @ Gayprofusion

  κοιτάξτε Βοδισάτβα μας.. ο καθένας έχει μια ειδικότητα εγώ στην ξινίλια, εσείς στο ξεσκάτισμα. Και υποπτεύομαι ότι το Κοσμικό Σχέδιο το εξυπηρετούν καλύτερα αυτοί που δέχονται να έχουν τους πιο άχαρους ρόλους.

  @ Alkman

  αυτό ξαναπέστο..

  @ Aδαής

  Αν πάς ακόμα λίγο πιο πίσω θα δεις τον Αλκιβιάδη να προδίδει τους Αθηναίους, μετά τους Σπαρτιάτες, μετά τους Σικελούς και τελικά οι Αθηναίοι να του αναθέτουν την ηγεσία του στρατού τους μετά βαϊων και κλάδων και να χάνουν τον Πελοποννησιακό πόλεμο. Στις μέρες μας όμως ε? Μεγάλη μορφή ο Αλκιβιάδης..

  @ Ιούδας

  Κοίταξε Ιούδα μου. Γενικά δεν αντιστέκομαι στους πειρασμούς και μόλις μου προέκυψε ο πειρασμός να πω το κλασσικό «στα ‘λεγα εγώ» ενέδωσα. Τώρα καλύτερα να με πλακώσει πλακάτ παρά να μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι δεν νομίζεις? 😉

  υ.γ. στην πλάτη έχω ήδη αποτυπώσει ένα σχέδιο, συμφωνώ ότι θα μου χάλαγε το ίματζ να είχα και συνθήματα… χεχεεχχχε

 9. Με ζήτησε κανείς;
  😉

 10. όχι φιλενάδα, λάθος ήτανε 😉

 11. «θα δείξουμε την δύναμη μας σαν bloggers» : αυτό δεν είναι ισοδύναμο με το «θα δείξουμε την δύναμη μας ως άνθρωποι»;

 12. φυσικά και είναι…

  δεδομένου όμως ότι αυτή η δύναμη επιδεικνύεται κάθε φορά για το «θεαθήναι» πάρε και κατάλαβε τι είμαστε ως άνθρωποι…

 13. το καταλαβαίνω λέει….

 14. η γραμμή είναι απασχολημένη, και η ώρα πτήσεως πλησιάζει και θα ακούσω σε τόσες ώρες μια ανιαρή γυναικεία φωνή να λέει «παρακαλούμε προσδεθείτε»…
  αύριο έρχομαι Ελλάδα και φυσικά θα μαζεύω υλικό ΚΑΙ για το ιστολόγιο έως το τέλος Αυγούστου.

  ευρηματικό το κείμενό σας κυρία μου, ευρηματική και εσείς. 🙄
  (en euthetw xrono, see ya!)

 15. 😉

 16. Κάτσε, γιατί κάπου χάθηκα. Ισχυρίστηκε κανείς ότι όλες αυτές οι επιδείξεις δύναμης γίνονται για το θεαθήναι και μόνο; Τι κακός κόσμος που υπάρχει τελικά!!
  Απλά, μιας και μιλάμε για μπλογκς, πρέπει ορισμένες φαρμακόγλωσσες διαδικτυακές σταρλετίτσες του πρωκτού, από εκείνες που στην έξω ζωή ζητιανεύουν τα πάντα ως να τηλεφωνούσαν στην Αννίτα για να κερδίσουν μερικά ζεστά ευρωπουλάκια, να συνειδητοποιήσουν ότι η αξία τους ως περσόνες ιντερνετικές, δεν μετριέται με τον αριθμό των επισκέψεων του μπλογκ τους. Πόσο μάλλον η αντικειμενική τους αξία ως άνθρωποι.
  Για αυτό, πριν τη δουν Βι φορ Βεντέτα, καλόν θα ήτο να έχουν το βλέμμα και τις φιλοσοξίες τους και λίγο χαμέ. Άντε, γιατί αν ανοίξω το βρωμόστομά μου, ξέρετε αγαπητή Ίσις και λοιποί φίλοι τι πρόκειται να συμβεί…

 17. Εγώ το έχω ισχυριστεί επανηλειμμένα και είναι λογικό αφού φημίζομαι για τον κακό μου χαρακτήρα. Ε, τώρα για τα υπόλοιπα παϊδάκια καλύτερα να μην ανοίξω ούτε κι εγώ το στόμα μου, γιατί θα φανούν και οι κυνόδοντες που στάζουν αίμα τελευταία και θα τρομάξει ο κόσμος…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: