ανάμεσα σε δυο δωμάτια, σε ένα πάτωμα κοινό..

Αγάπη είναι να μπορείς να κάνεις σεξ μέσω διαδικτύου χωρίς να ξεπέφτεις στην ξεφτίλα του cyber sex. Θα μου πείτε τι διαφορά έχει?  Η διαφορά βρίσκεται στο ότι στην πρώτη περίπτωση χρησιμοποιείς το μέσο για επικοινωνία και μόνο και μετά εκτονώνεις την επιθυμία σου με έναν τόσο συμβολικό τρόπο που μόνο ερωτική πράξη δεν θυμίζει, αλλά κάνει την καρδιά σου να χτυπάει τόσο δυνατά σαν να έφτασες μόλις σε οργασμό. Στην δεύτερη περίπτωση έχουμε απλά τη θλιβερή ανταλλαγή ερωτικών ανακοινώσεων και καθένας παραμένει μόνος του στο κλουβάκι του παρόλο που έχει «τελειώσει».. Καμμιά φορά ούτε καν αυτό..

Αυτή την διαφορά λοιπόν, μια μέρα, συνειδητοποίησαν δυο ερωτευμένοι και σε μια έκρηξη θάρρους την έβαλαν σε εφαρμογή σε δευτερόλεπτα. Ο καθένας στον υπολογιστή του, συντόνισε τέλεια τις κινήσεις του με αυτές του άλλου, με ακρίβεια δευτερολέπτων. Στην αρχή σκέφτηκαν να αποκλείσουν τα βλέμματα των άλλων, βγαίνοντας οι ίδιοι από το οπτικό τους πεδίο. Ομως, ο συμβολισμός έχει το πλεονέκτημα ότι κανείς δεν μπορεί να τον αντιληφθεί αν δεν έχει το κλειδί. Ετσι πάτησαν το Enter. Τα λεπτά άρχισαν να κυλάνε, τα δευτερόλεπτα να τρέχουν, κι αυτοί δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να σχολιάζουν γελώντας τον ίδιο τον συμβολισμό. Μόνο οι ίδιοι ήξεραν τι σήμαινε κι ούτε καν χρειάστηκε να το αναφέρουν. Καθώς η αντίστροφη μέτρηση τελείωνε σχεδόν είχαν λαχανιάσει πια. Τα ρολόγια μηδένισαν και έμειναν πια ξέπνοοι, όπως σε κάθε πραγματική ερωτική πράξη, με τις ενδορφίνες να χορεύουν ασταμάτητα στις φλέβες τους, το οξυγόνο να έχει μεθύσει το μυαλό τους. Γιατί αυτό είναι ο έρωτας, αν δεν σου προσφέρει αυτά δεν είναι καν σεξ.

Ο ένας σηκώθηκε να πιει ένα ποτήρι νερό, και η άλλη να πάρει ένα τσιγάρο. Σηκώθηκαν απ’ τις καρέκλες τους, διέσχισε ο καθένας το δικό του δωμάτιο, στο δικό του σπίτι, στην δική του πόλη και βγήκαν στο διπλανό. Τότε το πιο παράξενο πράγμα συνέβει. Σαν να τρεμόπαιξε ο αέρας και να θόλωσε για λίγο και ξαφνικά βρέθηκαν και οι δύο αγκαλιασμένοι στο πάτωμα. Σε ένα κοινό και για τους δύο πάτωμα, με τα χέρια του ενός στο σώμα του άλλου, να γελάνε, να φιλιούνται, να επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά όσα δευτερόλεπτα πριν είχαν καταφέρει μέσα από τις οθόνες..

Calligula μου, της έλεγε αυτός, και ξεκαρδιζόταν αυτή από τα γέλια στην αγκαλιά του. Πάρε ότι έχει το Loutraki μου του απαντούσε αυτή, και αυτός την φιλούσε περισσότερο.

Αν τον αγαπήσεις και τον σεβαστείς τον συμβολισμό τελικά, έχει τρόπο να στο ανταποδώσει… Μέχρι το απόγευμα αυτό απλώθηκε σαν κύμα μέσα και έξω από τα σύνορα της χώρας τους. Επαναλάμβαναν τις πράξεις τους όλοι, γελούσαν ευχαριστημένοι ακόμα και αν δεν καταλάβαιναν πως ο έρωτας είχε βάλει το χεράκι του..

~ από isisveiled στο Μαρτίου 9, 2009.

Ένα Σχόλιο to “ανάμεσα σε δυο δωμάτια, σε ένα πάτωμα κοινό..”

  1. 😉

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: