ναι, ξέρω

Ολοι με ρωτούσαν ξέρεις μετά.. Δηλαδή τώρα πως είστε, και τι θα κάνετε και που θα πάει αυτό. Προσπάθησα να τους εξηγήσω ότι αυτά αν τα αναλύσεις υποτιμάς όλο αυτό που έζησες, την ικανότητα να παίρνεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές σαν ώριμος άνθρωπος. Προσπάθησα να τους πω, πως κι εγώ κι εσύ ξεγελάσαμε τον ύπνο ένα ολόκληρο βράδυ χωρίς να πούμε τίποτα αλλά έχοντας συνεννοηθεί για τα πάντα. Κάθε που με έψαχνες να με φέρεις κοντά σου, κι εγώ στριφογύριζα για να είμαι πάντα δίπλα σου, ήταν ένας χορός αποφάσεων και επιλογών. Να ζητάς κάτι και να επιβεβαιώνεις συνεχώς πως ο άλλος είναι αυτός που μπορεί να στο δώσει. Αρνηθήκαμε και ενδώσαμε ο ένας στον άλλο χίλιες φορές, και κάθε επιλογή, κάθε απόφαση ήταν ορατή και για τους δυό μας. Αν όλα αυτά έπρεπε να τα πούμε αντί να τα κάνουμε δεν θα είχε κανένα νόημα. Εγιναν όλα φως κι αρμύρα και δέρμα αγαπημένο γιατί ζήσαμε συνειδητά αντί να μιλάμε. Αυτή την συνείδηση των πραγμάτων δεν θα μπορέσω να τους εξηγήσω ποτέ..

Μα εσύ ξέρεις.. 😉

~ από isisveiled στο Ιουλίου 15, 2009.

2 Σχόλια to “ναι, ξέρω”

  1. α ρε Λουδοβίκο! Βάλτε ωρε τα κρασιά! Παίξτε και τις λύρες! Και εσύ κυρά, άσε την κόρη να χορέψει, ο καλός της την ζητά!

    Πάρε το πλοίο Ίσιδα. Ήρθε η ώρα. Και φύγε, φύγε μακρυά με τον καλό σου. Το καλοκαίρι είναι για έρωτες και παραλίες, όχι για blog!

  2. Καλημέρα Μάνο μου 🙂

    μην ανησυχείς και αυτό ακριβώς κάνω ! αλλά τι να γίνει που είμαι με γρίππη μερικές μέρες τώρα και κλεισμένη στο σπίτι…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: