τσίου τσιπ τσιπ τσιπ..

red maple

Αφού χάσαμε την άνοιξη, μέσα σε ένα επίμονο φθινόπωρο, μας προσπέρασε και το καλοκαίρι τόσο γρήγορα που το σώμα δεν πρόλαβε να κουραστεί απ’ τη ζέστη. Μόνη απόδειξη πως κάποιες μέρες ήταν σαν αυτές που περιμέναμε ένα κινητό υψηλής τεχνολογίας, να κρατάει σαν χρυσό κλουβί τις φωτογραφίες με τον ήλιο και τη θάλασσα μέσα του να κελαηδούν. Οσο όμως το σώμα δεν κατάλαβε ούτε καλοκαίρι, ούτε ζέστη, ούτε το θάνατο που προμηνύει ο καυτός ήλιος, τόσο η ψυχή έμεινε ξέπνοη, αποσβολωμένη να κοιτάει μια μπρος και μια πίσω. Να μοιάζουν όλα με ένα κενό, ένα τέλος που κάποτε έγινε, ή που πρόκειται να γίνει.

Ετσι όταν μπήκε το φθινόπωρο, τίποτα δεν είχε αλλάξει. Ούτε οι εποχές ενδιάμεσα, ούτε το σώμα, ούτε ο χρόνος είχε περάσει. Οι λέξεις τριγύριζαν σαν μύγες πάνω από τα σαπισμένα στη βροχή φύλλα των σκέψεων που ήθελαν να εκφραστούν, η ψυχή έμεινε να κοιτάει το κενό, ο ήλιος και η θάλασσα κελαηδούσαν μόνο στο κινητό.

~ από isisveiled στο 18 Σεπτεμβρίου, 2009.

4 Σχόλια to “τσίου τσιπ τσιπ τσιπ..”

  1. Οι εποχές είναι πια απλά λέξεις για μένα, αλλά και χρώματα. Αν και εδώ που είμαι τώρα δε μοιάζει τίποτα ν’ αλλάζει εκτός από τα σχήματα των συννέφων. Μέρα καλή

  2. Aν μπορούν να είναι έστω χρώματα είναι πολύ καλά! Καλημέρα Λάκη μου 🙂

  3. H πιο σκοτεινή ώρα είναι εκείνη πριν από την ανατολή του ήλιου…Η ώρα που όλα αλλάζουν είναι ανεπαίσθητη, σαν ένα φτερό που πέφτει από τον ουρανό, δεν μπορείς να την προσδιορίσεις, δεν έχει σχήμα, περιεχόμενο. Απλά συμβαίνει. Καλησπέρα…

  4. Τίποτε δεν αλλάζει πραγματικά ποτέ. Ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση. Οι λέξεις είναι πάντα μύγες. Οι σκέψεις είναι καλά στη φωλιά τους. Η ψυχή πρέπει πάντα να ατενίζει το κενό. Ο ήλιος και η θάλασσα με ευφραίνουν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: