Cause we’re so uninspired, so sick and tired of all the hatred you harbor

Kατά παράβαση της συνήθειας μου να θίγω μόνο τα κακώς κείμενα, σήμερα θα κουράσω τους αναγνώστες μου με πολύ συγκεκριμένα πράγματα, αλλά ελπίζω να τους φανούν χρήσιμα όσα θα πω για τη συνολική οπτική όσων ζούμε καθημερινά. Το τελευταίο που κάνω κέφι πραγματικά είναι να ασχολούμαι με αυτούς που στη ζωή μας δεν έχουν ούτε αξιοπρέπεια, ούτε ήθος και καλύπτουν τη μωροφιλοδοξία τους και τις «εντεταλμένες» προθέσεις τους πίσω από αναθεματισμούς. Την αναλογία για την καθημερινή μας ζωή μπορείτε να την καταλάβετε απ’ το πως όλοι αυτοί που κατά κόσμον εννοούνται ως ανθρωποειδή δίποδα ορίζουν τους φιλόζωους ως γραφικούς ή τρελλαμένους.

Λοιπόν μικρόνοοι φίλου μου. Ούτε χαϊβάνια είμαστε, ούτε ηλίθιοι και ακόμα περισσότερο δεν είμαστε ελέφαντες. Εσείς όλοι, που το μόνο που καταφέρνετε στη ζωή σας είναι να ανεβάζετε την αυτοεκτίμηση σας μέσα από ένα παιχνίδι είστε απλά καμμένοι.  Σας έχω δει όλη την μέρα να σκύβετε υποτακτικά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπας και σηκώσετε αυτό που η φύση σας στέρησε, να προσπαθείτε να διαμορφώσετε μια παιχνιδική περσόνα για να καλύψετε τις απώλειες της πραγματικής σας προσωπικότητας. Να κάνετε το σταυρό σας, που έχετε μαζευτεί αρκετοί και τουλάχιστον πάτε σε καμμιά ταβέρνα κάθε τόσο και ανταλάσετε κι εκεί τις παιχνιδικές σας ασυναρτησίες, γιατί διαφορετικά ο ορισμός του τίποτα θα είχε τη φωτογραφία σας στο λεξικό.

Εμείς δεν μιλάμε, και δεν μιλάμε γιατί μας έχετε κουράσει, και σας έχουμε βαρεθεί και σας έχει σιχαθεί η ψυχή μας. Ολους εσάς που σας βλέπουμε σε ένα παιχνίδι και δυστυχώς σας βλέπουμε κι έξω απ’ αυτό να προσπαθείτε να ελέγξετε τις ζωές μας. Δεν μιλάμε γιατί τα σκατά αν τα πιάσεις θα λερωθείς. Δεν μιλάμε γιατί διαφέρουμε από εσάς που μιλάτε πολύ και λέτε πάντα ψέμματα. Δεν αγνοούμε όμως τι συμβαίνει, και δεν είναι αδυναμία η αξιοπρέπεια μας.

Καταστρέφετε συστηματικά και συνειδητά ένα αξιόλογο παιχνίδι, με τον ίδιο τρόπο πάντα που το κάνετε κι έξω. Είτε με την γκαιμπελικού τύπου παραπληροφόρηση σας, είτε με προσωπικές επιθέσεις, είτε με ντεμέκ επαναστάσεις που μοναδικό σκοπό έχουν να μην αμφισβητήσει κανείς τη θέση σας του Χαλίφη. Αλλά είστε τόσο καμμένοι, που μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σας, βλέπετε έναν χαλίφη εικονικό κι αυτόν αναζητάτε. Οσο εμείς ζούμε στο φουλ την πραγματικότητα, εσείς κάνετε τις βουβουζέλες σε ένα εικονικό γήπεδο.

Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε σε καμμένους? Σε ανθρώπους που είτε τους πληρώνει το κόμμα τους να παίζουν, είτε δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα αλλιώς, είτε μια ζωή τρώνε από κει που φτύναν πριν μόνο και μόνο για να έχουν αναγνώριση? Ουτε καν καλοί παίκτες δεν είστε. Γιατί και ο πόλεμος έχει την ηθική του κι αυτή την αγνοείτε. Να παίξετε με έναν λογαριασμό και όχι με κατασκόπους στις παραδιπλανές συμμαχίες, να παίξετε χωρίς να ξεζουμίζετε τους από κάτω για ύλες, χωρίς μποτάκια, σκριπτάκια και τσουλάκια και ναι τότε να πείτε είμαι καλός παίκτης. Να κάνετε στρατηγική, να κάνετε διπλωματία κι όχι ξεκατίνιασμα στα φόρουμ όπως το συνηθίζετε. Να τιμάτε τα μέλη σας και τους συμμάχους και να μην κλείνετε την πόρτα σε όσους έχουν λιγότερα kill από σας. Γιατί την ώρα των WW, αυτοί σώζουν το τομάρι σας κι αν τους έχετε φτύσει καταλήγετε με το μετάλιο του χρυσού μηδενικού που άξια κατακτήσατε πρόσφατα. Τις προσωπικές σας εμπάθειες, το σουτ που φάγατε από μια γκόμενα και δεν κρυώνει και τις μικροκομματικές σας τοποθετήσεις  να τις αφήσετε έξω απ’ το παιχνίδι αν σας παίρνει. Γιατί εκεί είναι το θέμα, ότι έξω δεν σας παίρνει. Θα σας πάρουν με τις ντομάτες και θα σας κρεμάσουν κουδούνια όλοι οι υπόλοιποι και το ξέρετε.

πφφφ.. καμμένοι..

Advertisements

~ από isisveiled στο Ιουλίου 1, 2010.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: